OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜM ETKİNLİKLERİ

“Slow Cheese Bodrum” Peynir Festivali kapsamında Milas Meslek Yüksekokulunda düzenlenen etkinlikte Milaslı üretici kadınlar öğrencilerle beraber peynir yapımını öğrendi.Festival boyunca “Özel Peynirli Menüler” Bitez’deki Bağarası, Ortakent’teki Erenler Sofrası, Konacık’taki Kısmet Lokantası, Yalıkavak Yolu’ndaki Parpali ve Neyzen Tevfik Caddesi’ndeki Zazu ve Musto restoranlarında satışa sunuldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksek Okulu, Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bodrum Kız Meslek ve Teknik Lisesi, Turgutreis Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde de peynircilik hakkında eğitimler verildi.
 

 

 

 

 


HAVA DURUMU
UZEM
AKADEMİK TAKVİM

SINAVLAR
YÜKSEKOKUL KADROMUZ
BAĞLANTILAR
TARİHTE BUGÜN

DESTEK VE TALEP
Yukarı Çık