MİMARLIK VE ŞEHİR PLANLAMA BÖLÜMÜ ETKİNLİKLERİ

05 Mart 2015 tarihinde 6. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı
“Gelenekten Geleceğe”  El Sanatları  ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğrencileri Atölye çalışmaları Karma Sergisi"

“Kahraman Kadınlarımız anısına” karma sergi

Milas Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 8 Mart kadınlar günü olması nedeniyle Karma sergi açıldı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün salonunda  Milas Yüksek Okulu Öğretim Elemanları tarafından hazırlanan serginin açılışını Milas Kaymakamı Fuat Gürel,Milas Belediye Başkan Vekili Aysun Karatoprak yaptı.

Sergide ; Yrd.Doç.Dr.Gülüzar Çelebilik İşleme ve Nakış dalında,Öğr.Gör.Nagehan Öğsüz Shibari ve boyama dalında ,Öğr.Gör.Berna Sevinç keçe üzerine el baskısı dalında,Öğr.Gör.Volkan Uzun Ebrulu hat dalında,Öğr.Gör.Canan Kark Çiftci Takı gümüş işlemeciliği dalında Öğr.Gör.Rezzan Bora gümüş İşlemeciliği dalında  ve Aliye Aslangiray Resim kursu öğrencileri de yağlı boya tablo dalında hazırladıkları eserleri beğeniye sundular.

UZEM
AKADEMİK TAKVİM